Alsiko logo

COVID rješenja

26 godina s Vama!

Detekcija tjelesne temperature može se provjeriti putem IR senzora ili termalnih kamera, a odabir sustava ovisi o broju ljudi u prostoru, potrebnoj preciznosti i potrebnoj udaljenosti mjerenja. Mjerenje tjelesne temperature putem IR senzora funkcionira slično kao i beskontaktni digitalni termometar.

ZAŠTITITE SEBE I SVOJU IMOVINU!

Zatražite svoju ponudu još danas

Access Control Corona

ACC terminal (Access Control Corona), sustav koji je uz standardnu kontrolu pristupa prošireniji funkcijama detekcije nošenja zaštitne maske i provjerom tjelesne temperature.

U terminal je implementiran sustav kontrole pristupa, pa se zaposlenici na istom mogu i identificirati. Temperatura se brzo i precizno mjeri putem beskontaktnog IR senzora. Nošenje zaštitne maske na licu provjerava se putem kamere za prepoznavanje lica, a program je prilagođen za analitiku detekcije nošenja maske.

Kada su sva tri kriterija zadovoljena, ulazna vrata se deblokiraju i djelatnik može ući u poslovni prostor.

Termalne kamere

Termalne kamere najbolje su rješenje kontrole/mjerenja tjelesne temperature, a najčešće se koriste na visokofrekventnim mjestima.

Sustav mjerenja tjelesne temperature kojemu su glavni objekti termalna kamera i blackbox, odnosno uređaj za kalibraciju kamere u odnosu na okolinu i uvjete okoline, najbolji je sustav kontrole tjelesne temperature.

Terminal za očitavanje COVID putovnica

 Ugrađen čitač QR i bar koda
 Ugrađen RFID Mifare čitač kartica
 4.3“ touch screen monitor
• OS Android 7.1
• LAN i Wifi mreža+
• 2xUSB2.0
• Programabilni GPIO – 2 ulaza i 2 relejna izlaza
• Napajanje 230 Vac ili PoE
• Radna temperatura 0°C to 50°C
• Instaliran programski paket za provjeru QR koda na covid putovnicama

Uključeni certifikati svih europskih zemalja

Po skeniranju covid putovnice uređaj ne sprema osobne podatke, samoprikazuje na ekranu da li je putovnica valjana i aktivira relejni izlaz (mogućnost otvaranja vrata)