Alsiko logo

Usluge

26 godina s Vama!

Prosudba ugroženosti

Prosudba ugroženosti je dokument kojim se na jasan način sistematiziraju svi čimbenici rizika za određeni objekt – gdje se nalazi, koliko je velik, arhitektonsko rješenje objekta, koja se djelatnost u njemu obavlja, koje su njegove kritične točke, kolika je vrijednost u njemu te da li su se na objektu događala kaznena djela poput razbojništva, provala ili nešto treće.

Projektiranje

Preporuka je da se prije izrade bilo kojeg sustava tehničke zaštite izradi kvalitetan projekt. Stručnom osoblju povjerava se izrada procjene ugroženosti, sigurnosni elaborat te izrada projektne dokumentacije kojom se definira potreban stupanj tehničke zaštite na objektu.

Projektiranje sustava tehničke zaštite podrazumjeva izradu snimke postojećeg stanja, procjenu ugroženosti i elaborat tehničke zaštite, izradu glavnog projekta tehničke zaštite, izradu projekta izvedenog stanja sustava tehničke zaštite, obuku korisnika te tehnički pregled.

Ugradnja

Za potpunu funkcionalnost sustava tehničke zaštite važno je da kabliranje i polaganje potrebnih instalacija, spajanje elemenata na sustav, programiranje centralnih uređaja te samo puštanje sustava u rad bude kvalitetno izvedeno od strane posebno osposobljenih tehničara za obavljanje poslova tehničke zaštite.

Servis i održavanje

Redovno servisiranje sustava tehničke zaštite je obavezno, ali i presudno za funkcionalan rad samih sustava. Održavanje sustava provodimo na temelju ugovora o održavanju, a koji svakom klijentu jamči da će sustav biti pravovremeno servisiran prema unaprijed određenom rasporedu.

Naš tim za interventne servise dostupan je 24 sata na dan tokom cijele godine.

Alsiko-servis-odrzavanje